Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.08.2009 20:17 - Госпожа премиершата
Автор: ahinora Категория: Хоби   
Прочетен: 2899 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 10.08.2009 22:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Избрахме си, значи премиер – ерген. Нищо ново, той и Станишев не се ожени, нищо, че го натискаха даже партийно. И тук ни гласят ни нова премиерша. Не кого да е, а великата Ивана. Да, да същата – една от стадото поп-фолк певици. Видяла бълхата, че подковават вола, и тя вдигнала крак. Видя България за нещата, дето стават из Европата, и реши и тя да си поднови имиджа с малко скандалче.

Кралство Испания, преди четири години. Самият папа разтрогва брака на журналистката и  водеща на централните новини Летиция Ортиз, за да може тя да сключи брак с принц Фелипе, престолонаследник на кралството.

Република Франция преди има-няма две години. Никола Саркози се развежда с втората си съпруга, за да се ожени за Карла Бруни – певица, модел и изобщо, жена, превърнала красотата в достойна професия.

Та къде сме ние да се цепим от колектива? И така разни вестничета, които си изкарват тиража с нещица тип „направи си сам... скандал” публикува снимка на генерал Борисов, и на фолк „дивата”, която го „гледа закачливо”.

До тук добре. Предвид факта, какъв път измина през годините господин Борисов, къде беше и какво стана, мисля си, че за него едва ли трябва да се тревожа. Пък и няма мъж да не се зазяпа по някоя пищна кака, която си тресе прелестите под носа му. То си им е вродено в костния мозък.

Ужасиха ме коментарите под статията, които погледнах на бързо. „Знае генерала къде е хубавото...”, „Ха така, Ванче, давай супер си...” Май има хора, които не са хич наясно с ролята на премиера и жена му и изобщо всички високи постове във властта.  Ролята им е представителна. Освен управленските функции, които изобщо не са маловажни, за цялата страна и целокупното население ще съдят по тези ни представителни извадки.

Направо си представям. Официално посещение в България, да кажем на дон Фелипе и доня Летиция. Неофициален разговор между двете дами, докато съпрузите им оправят света и континента.  Доня Летиция споменава за дългите усилия на Испания да прекрати случаите на насилие над жени, и за това как двете страни могат да си сътрудничат и помагат... Тишина. Ванчето се мръщи, криви, направо се чува как щракат зъбчатките под присадените кичури... Накрая след няколко минути напрегнато мълчание, тя измъдря:

- Ам’че то аз обичам да ма пляскат...

Шаш, паника, преводачки в истерия...

В самолета по време на обратния полет доня Летиция споделя на мъжа си „Следващия път като тръгнеш за България, мисля да си счупя крак...”

Само така, Ванче! Ще ни прославиш пред света. То ние вече се прославяме успешно самички, като държава на чалгата и досиетата.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katan - Само една забележка:
03.08.2009 11:39
Сесилия Саркози е ВТОРА съпруга на ПРЕЗИДЕНТА САРКОЗИ...
Иначе:повече от поздрави за постинга!
Не се интересувам и не чета "жълто" и сега за пръв път от тук "чувам" за тази Иванка и Б.Б. ...
Ако е истина ще е НАИСТИНА голям позор за всички българи...
ЧАЛГА И СИЛИКОН начело на изпълнителната власт/макар и само като "спътница" или "конкубина" на премиера/...
цитирай
2. tsv - Добре, че никой не се връзва на подобни "новини"
03.08.2009 21:38
То вярно, че трябва да се преименуваме на Чалгария, защото стадото точно този бълвоч слуша, ама тея пищни каки да ги показваме пред света си е направо съсипване на имиджа. Иначе средният коефициент на интелигентност на българина отдавна е престанал да ме ужасява - претръпнах май. :)))
цитирай
3. galinabg - Хахах!
03.08.2009 22:45
Много хубав постинг :)))
цитирай
4. ahinora - katan...
03.08.2009 23:30
Извинявам се за грешката и благодаря за поправката. Саркози хич не си поплюва, нищо че е кинта и двайсет... :)

tsv - абе то този постинг е точно понеже имаше вързали се, вдъхновен е не толкова от новината, колкото от коментарите под нея. Пък за средния коефициент на интелигентност на българина... иска ми се да вярвам че все още сме повече нормалните. Нали съм си див оптимист... :)

galinabg - ми с такава новина как да не се вдъхнови човек :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ahinora
Категория: Хоби
Прочетен: 98105
Постинги: 30
Коментари: 53
Гласове: 326
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031